Këshillimi për seksualitetin

Ngjarje të ndryshme si lindja e një fëmije, stresi në punë, sëmundje ose faza të ndryshme të jetës mund të ndikojnë në jetën tonë seksuale. Ne jemi aty për ju, ju informojmë, ju këshillojmë dhe ju shoqërojmë ndër të tjera në lidhje me temat e mëposhtme:

Mbrojtja

 • Metodat e mbrojtjes nga shtatzënia
 • Pilula e emergjencës
 • Mbrojtja nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme

 

Seksualiteti

 • Orgazma dhe ereksioni
 • Dhimbjet gjatë marrëdhënieve seksuale
 • Humbja e dëshirës seksuale

 

Identiteti gjinor dhe orientimi seksual

 • Tregimi i të vërtetës për orientimin seksual
 • Marrëdhënia me diskriminimin
 • Mundësitë ligjore dhe mjekësore

 

Dhuna në familje ose dhuna seksuale

 • Mënyrat për të shpëtuar nga dhuna
 • Të bësh një kallëzim penal apo jo?
 • Ndërmjetësimi te persona të tjerë të specializuar

Për çdo gjë që ju shqetëson: - Me ne mund të flisni për çdo gjë. Në ju këshillojmë në mënyrë konfidenciale, të besueshme dhe falas. Në rast nevoje përfshijmë një përkthyes. 

Kështu mund të na kontaktoni

 

eff-zett das fachzentrum
Sexual- und Schwangerschaftsberatung (Qendra e Këshillimit për Seksualitetin dhe Shtatzëninë)
Tirolerweg 8
6300 Zug

 

Tel. 041 725 26 40
Email ssb@eff-zett.ch

 

Orari i punës:

Jemi hapur për ju nga e hëna në të premte.
Nga ora 8:30 - 12:00
Nga ora 13:30 - 17:00